Linzensalade met gebakken champignons, paprika en tomaat

(Nog geen beoordelingen)

Deze salade heb ik gemaakt van linzen uit een blikje met gebakken champignons, groene paprika, vleestomaat, rode uisnippers, peterselie en een lekkere dressing.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2
  1. Linzensalade
  2. Dressing

Benodigdheden

  • Schaal voor de salade
  • Kommetje voor de dressing

Bereiding

  1. Stap 1 Bak de champignons (zonder olie) in een koekenpan. (Klinkt vreemd maar de champignons bakken prima zonder olie). Laat de champignons wat afkoelen.
  2. Stap 2 Meng alle ingrediënten voor de salade door elkaar.
  3. Stap 3 Klop de dressing van de ingrediënten genoemd onder "Dressing".
  4. Stap 4 Meng de dressing door de salade.
  5. Stap 5 Laat de salade minimaal een uur intrekken. Af en toe omscheppen.

Tip

De salade smaakt de volgende dag nog lekkerder.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 193 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 6 augustus 2024

Tip

De salade smaakt de volgende dag nog lekkerder.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 445 kcal
Vetten 23.3 g
waarvan verzadigde vetzuren 3.6 g
Koolhydraten 38.4 g
waarvan suikers 13.6 g
Vezels 18.6 g
Eiwitten 16 g
Zout 1.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account