Een sappig, romig stoofje met tomaat en paprika, zilveruitjes en knapperig gebakkken schnitzel reepjes.
In plaats van pasta of rijst kun je 250 gram vastkokende aardappeltjes, die in dobbelsteentjes gesneden zijn aan de stoof toevoegen.
Zet het deksel wat later in het stoofproces schuin op de pan om iets te laten inkoken als het iets te vochtig is naar je zin. Of voeg juist wat bouillon toe als je het te droog vindt.
Mocht je aardappelblokjes gebruiken, proef of de aardappelblokjes voldoende gaar zijn.
In plaats van pasta of rijst kun je 250 gram vastkokende aardappeltjes, die in dobbelsteentjes gesneden zijn aan de stoof toevoegen.
Zet het deksel wat later in het stoofproces schuin op de pan om iets te laten inkoken als het iets te vochtig is naar je zin. Of voeg juist wat bouillon toe als je het te droog vindt.
Mocht je aardappelblokjes gebruiken, proef of de aardappelblokjes voldoende gaar zijn.
Energie | 423 kcal |
---|---|
Vetten | 27.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.7 g |
Koolhydraten | 23 g |
waarvan suikers | 13.7 g |
Vezels | 5.8 g |
Eiwitten | 26.6 g |
Zout | 1.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept