Gewone sperzieboontjes met extra veel smaak door de olijven en de feta. Snel en gemakkelijk.
Als je er gekookte aardappeltjes bij serveert, gebruik dan het blancheerwater om de aardappeltjes in te koken. Lekker veel smaak.
Als je er gekookte aardappeltjes bij serveert, gebruik dan het blancheerwater om de aardappeltjes in te koken. Lekker veel smaak.
Dit gerecht krijgt een mooie score omdat het vol zit met gezonde groenten zoals sperziebonen, paprika en ui. Deze leveren veel vezels en vitamines. De olijven voegen goede vetten toe. De kleine hoeveelheid feta en het zoutarme bouillonblokje zorgen ervoor dat het gerecht niet te veel zout of verzadigd vet bevat, waardoor het een prima keuze is als bijgerecht.
Energie | 193 kcal |
---|---|
Vetten | 14.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.5 g |
Koolhydraten | 12.6 g |
waarvan suikers | 12.6 g |
Vezels | 4.9 g |
Eiwitten | 4.9 g |
Zout | 0.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept