Verrukkelijke stoofpot van rundvlees met rode wijn, scheutje cognac, Provençaalse kruiden en een plakje ontbijtkoek om te binden. Kan in de slowcooker (6 uur low) of in de stoofpan (2 1/2 uur).
Voeg aan het einde van de stooftijd wat gebakken champignons toe.
Dit gerecht kan goed worden ingevroren.
Voeg aan het einde van de stooftijd wat gebakken champignons toe.
Dit gerecht kan goed worden ingevroren.
Deze stoofpot krijgt een 5/10. Het gerecht bevat groenten en rundvlees, wat goed is voor eiwitten en ijzer. Echter, de portie rood vlees is aan de grote kant. De spekjes voegen zout en verzadigd vet toe, en de ontbijtkoek zorgt voor extra suiker. Ook de alcohol telt mee. Lekker voor af en toe, maar er zijn gezondere keuzes voor elke dag.
Energie | 738 kcal |
---|---|
Vetten | 44.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 14.7 g |
Koolhydraten | 19.7 g |
waarvan suikers | 4.6 g |
Vezels | 1.8 g |
Eiwitten | 40.2 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept