Een verrukkelijke salade die goed past bij een Italiaanse maaltijd. Lekker met gemarineerde artisjokharten, knoflook-olijven, blokjes pittige kaas, ringen rode ui en geroosterde pijnboompitten. Afgemaakt met een heerlijke dressing.
In plaat van knoflook-olijven zijn zwarte olijven ook lekker.
Pijnboompitten kun je vervangen door geroosterde walnoten.
Heb je geen dragonazijn? Neem dan rodewijn-azijn.
In plaat van knoflook-olijven zijn zwarte olijven ook lekker.
Pijnboompitten kun je vervangen door geroosterde walnoten.
Heb je geen dragonazijn? Neem dan rodewijn-azijn.
Energie | 536 kcal |
---|---|
Vetten | 48.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13.6 g |
Koolhydraten | 12.2 g |
waarvan suikers | 5.7 g |
Vezels | 3.6 g |
Eiwitten | 14.7 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept