Stoof in de ochtend het vlees en de geur laat je weten op welk lekker gerecht je alvast kunt verheugen. Serveer met een komkommersalade om de "brand" te blussen.
Steek de kruidnagels in een sjalot of stuk ui, zodat je ze niet in de stoof hoeft te zoeken.
Verwijder de laurierbladeren.
Proef de stoof. Aan tafel kun je nog extra sambal toevoegen.
Steek de kruidnagels in een sjalot of stuk ui, zodat je ze niet in de stoof hoeft te zoeken.
Verwijder de laurierbladeren.
Proef de stoof. Aan tafel kun je nog extra sambal toevoegen.
Energie | 576 kcal |
---|---|
Vetten | 20.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.2 g |
Koolhydraten | 48.7 g |
waarvan suikers | 12.1 g |
Vezels | 3.5 g |
Eiwitten | 43.2 g |
Zout | 4.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept