Pasta broccoli met een topping van yoghurt en kaas

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Een topping met yoghurt leek ons weer eens iets anders. En dat was het!

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    25 min
  • Totaal
    40 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Benodigdheden

  • Koekenpan, kookpan en ovenschaal

Bereiding

  1. Stap 1 Kook de roosjes broccoli heel even. Ze moeten knapperig blijven.
  2. Stap 2 Fruit de uienringen met de knoflook tot ze glazig zijn.
  3. Stap 3 Schep de pasta met de uien, knoflook door de broccoli en doe in een ovenschaal.
  4. Stap 4 Meng de yoghurt met de eieren en de parmezaan en giet dit over de broccoli en pasta.
  5. Stap 5 Zet de schaal 25 minuten in een oven van 180 graden.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

Ook heerlijk met een snufje chilivlokken of garam masala door de yoghurt en probeer ook eens met fijngesneden blauwe kaas in plaats van parmezaan.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 1127 keer bekeken
  • 6 keer bewaard
  • 23 juni 2024

Tip

Ook heerlijk met een snufje chilivlokken of garam masala door de yoghurt en probeer ook eens met fijngesneden blauwe kaas in plaats van parmezaan.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 838 kcal
Vetten 41.2 g
waarvan verzadigde vetzuren 13 g
Koolhydraten 75.7 g
waarvan suikers 10.9 g
Vezels 6.3 g
Eiwitten 43.1 g
Zout 1.7 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account
6 juli 2024 om 17:20
Hoi!

Ik ben Shania en ik ben 17 jaar en mijn ouders vroegen of ik wou koken, na een lange zoektocht had ik dit recept gekookt.

Mijn ouders en zussen vonden het heerlijk!

Misschien wat ook nog voor erbij lekker is, is wat rundergehakt..

Dankuwel voor het delen van uw recept!
7 juli 2024 om 07:59
Dat zal zeker lekker zijn Shania. Wat leuk dat je dit gemaakt heb. En dat je ouders je vragen om te koken. Erg leuk!
Mariet
25 juni 2024 om 15:53
Net jouw recept gemaakt, was erg lekker. Gaan we zeker nog eens weer maken.
26 juni 2024 om 09:04
Leuk om te horen Mariet. Dank!