Een topping met yoghurt leek ons weer eens iets anders. En dat was het!
Ook heerlijk met een snufje chilivlokken of garam masala door de yoghurt en probeer ook eens met fijngesneden blauwe kaas in plaats van parmezaan.
Ook heerlijk met een snufje chilivlokken of garam masala door de yoghurt en probeer ook eens met fijngesneden blauwe kaas in plaats van parmezaan.
Energie | 838 kcal |
---|---|
Vetten | 41.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13 g |
Koolhydraten | 75.7 g |
waarvan suikers | 10.9 g |
Vezels | 6.3 g |
Eiwitten | 43.1 g |
Zout | 1.7 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Ik ben Shania en ik ben 17 jaar en mijn ouders vroegen of ik wou koken, na een lange zoektocht had ik dit recept gekookt.
Mijn ouders en zussen vonden het heerlijk!
Misschien wat ook nog voor erbij lekker is, is wat rundergehakt..
Dankuwel voor het delen van uw recept!