Zalm en asperges een gouden combinatie. Dit eenvoudige gerecht heeft qua smaakbeleving maar weinig extra's nodig, is simpel te bereiden en nog snel klaar ook.
Vaak gebruik ik eventueel blancheervocht en zoals nu het vocht van de gekookte asperges om extra smaak toe te voegen aan rijst aardappeltjes of pasta.
Alleen groene of witte asperges gebruiken kan natuurlijk ook. Ik koos deze combinatie vanwege wat extra kleur in het gerecht.
Vaak gebruik ik eventueel blancheervocht en zoals nu het vocht van de gekookte asperges om extra smaak toe te voegen aan rijst aardappeltjes of pasta.
Alleen groene of witte asperges gebruiken kan natuurlijk ook. Ik koos deze combinatie vanwege wat extra kleur in het gerecht.
Energie | 450 kcal |
---|---|
Vetten | 14.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.1 g |
Koolhydraten | 55.5 g |
waarvan suikers | 8.4 g |
Vezels | 5.5 g |
Eiwitten | 25.2 g |
Zout | 4.3 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Groetjes Lidy.