Dit guacamole recept krijgt een smakelijke kick door de cayennepeper en koriander. Afhankelijk van je voorkeur kun je de avocado's helemaal glad prakken of nog wat steviger laten. Lekker om te serveren met (zelfgemaakte) tortillachips.
Benieuwd hoe je je guacamole groen houdt?
Avocado's hebben de neiging om bruin te worden als ze aan lucht worden blootgesteld, dus guacamole verliest vrij snel zijn frisse kleur. Dit kun je voorkomen door de guacamole in een luchtdichte container te plaatsen en de bovenkant te bedekken met een dunne laag water, citroensap of limoensap.
Deze barrière voorkomt dat er lucht bij komt. Sluit de container af en bewaar deze maximaal twee dagen in de koelkast.
Benieuwd hoe je je guacamole groen houdt?
Avocado's hebben de neiging om bruin te worden als ze aan lucht worden blootgesteld, dus guacamole verliest vrij snel zijn frisse kleur. Dit kun je voorkomen door de guacamole in een luchtdichte container te plaatsen en de bovenkant te bedekken met een dunne laag water, citroensap of limoensap.
Deze barrière voorkomt dat er lucht bij komt. Sluit de container af en bewaar deze maximaal twee dagen in de koelkast.
Energie | 262 kcal |
---|---|
Vetten | 22 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 18 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 11 g |
Eiwitten | 4 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept