Door inventief te zijn iets lekkers kunnen maken, zoals deze eenvoudige pasteibakjes.
Vegetarisch? Laat de ham weg en roer wat gesnipperde bieslook en / of bladpeterselie door de ragout of wat gekookt ei in stukjes.
Vegetarisch? Laat de ham weg en roer wat gesnipperde bieslook en / of bladpeterselie door de ragout of wat gekookt ei in stukjes.
Dit gerecht bevat gezonde asperges en er wordt gebruik gemaakt van bouillon met minder zout, wat positief is. Echter, het gebruik van bladerdeeg, roomboter en patentbloem voor de ragout maakt het geheel calorierijk en relatief hoog in verzadigd vet. De toevoeging van ham als bewerkt vlees en de romige saus dragen hier verder aan bij, waardoor de gezondheidsscore aan de lagere kant uitvalt, ondanks de groenten.
Energie | 351 kcal |
---|---|
Vetten | 17.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.3 g |
Koolhydraten | 39.8 g |
waarvan suikers | 14.6 g |
Vezels | 3.1 g |
Eiwitten | 10.1 g |
Zout | 1.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept