De gebakken spekjes, rode wijn, roomkaas met kruiden en de gedroogde tomatenpesto maken deze gehaktsaus extra lekker. Aan de saus zijn nog stukjes rode paprika en champignons toegevoegd.
Serveer geraspte Parmezaanse kaas bij de saus.
Deze gehaktsaus is lekker over pasta en bij rijst, maar is ook erg lekker over bloemkool.
Je kunt de saus in gedeelten invriezen zodat je altijd wat paraat hebt.
Serveer geraspte Parmezaanse kaas bij de saus.
Deze gehaktsaus is lekker over pasta en bij rijst, maar is ook erg lekker over bloemkool.
Je kunt de saus in gedeelten invriezen zodat je altijd wat paraat hebt.
Energie | 385 kcal |
---|---|
Vetten | 29.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.1 g |
Koolhydraten | 11.8 g |
waarvan suikers | 7.2 g |
Vezels | 3.1 g |
Eiwitten | 23.7 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept