Romige Kip, Chorizo & Zongedroogde Tomaten Pasta

5 (1 beoordeling)

Smaakvolle Pasta combineert sappige stukjes kip en pittige chorizo met de intense smaak van zongedroogde tomaten, alles gehuld in een romige saus. Een ware traktatie.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    3 uur 45 min
  • Totaal
    4 uur
Romige Kip, Chorizo & Zongedroogde Tomaten Pasta
Het gerecht heeft een heerlijke combinatie is van romige texturen, hartige chorizo en de zoete smaak van zongedroogde tomaten, wat elke hap een verrukkelijke ervaring maakt

Ingrediënten

Aantal porties: 4

Bereiding

  1. Stap 1 Verwarm dan een pan op een hoog vuur en plaats vervolgens de chorizo in de pan en bak tot hij aan alle kanten lichtbruin is.
  2. Stap 2 Doe de chorizo, kip, pesto, zongedroogde tomaten, knoflook, basilicum en 150 ml van de kippenbouillon in de slowcooker, roer goed door en breng op smaak. Laat vervolgens gedurende 2,5 uur op de hoge stand sudderen. Voeg daarna de pasta en de overgebleven bouillon toe en laat nog eens 45 minuten koken, waarbij je zo nu en dan roert.
  3. Stap 3 Roer nu de roomkaas en spinazie er doorheen. Bestrooi de pasta met geraspte Parmezaanse kaas. Geniet ervan!

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 123 keer bekeken
  • 2 keer bewaard
  • 27 april 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 588 kcal
Vetten 27.8 g
waarvan verzadigde vetzuren 12.6 g
Koolhydraten 33.8 g
waarvan suikers 3.8 g
Vezels 6.1 g
Eiwitten 50.3 g
Zout 0 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account