Stoofpotje van Rundvlees uit de Slowcooker

(Nog geen beoordelingen)

Dit eenvoudige stoofpotrecept met rundvlees wordt bereid in de slowcooker met aardappel, wortel, bleekselderij, bouillon, kruiden en specerijen.

  • Voorbereiding
    20 min
  • Bereiding
    4 uur
  • Totaal
    4 uur 20 min
Stoofpotje van Rundvlees uit de Slowcooker
De slow cooker werd in de jaren 70 enorm populair voor stoofvlees omdat het mensen in staat stelde om met minimale voorbereiding een voedzame maaltijd te hebben na een lange werkdag.

Ingrediënten

Aantal porties:
6

Bereiding

  1. Stap 1 Verzamel ingrediënten.
  2. Stap 2 Plaats vlees in de slowcooker.
  3. Stap 3 Meng in een kleine kom bloem, zout en peper. Giet dit over het vlees en meng tot al het vlees bedekt is.
  4. Stap 4 Voeg runderbouillon, wortels, aardappelen, ui, bleekselderij, Worcestersaus, paprikapoeder, knoflook en laurierblad toe. Roer om alles goed te mengen.
  5. Stap 5 Dek af en kook tot het rundvlees zacht genoeg is om met een lepel te snijden. Op de lage stand voor 8 tot 12 uur of op hoog voor 4 tot 6 uur.
  6. Stap 6 Warm serveren en eet smakelijk!

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 895 keer bekeken
  • 4 keer bewaard
  • 5 april 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 576 kcal
Vetten 30 g
waarvan verzadigde vetzuren 12 g
Koolhydraten 30 g
waarvan suikers 4 g
Vezels 4 g
Eiwitten 44 g
Zout 1.4 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account