Dit recept is makkelijk en zo heerlijk. Oesterzwammen worden gepocheerd in boter en room en vervolgens gecombineerd met pasta, Parmezaanse kaas en bosuitjes. Hmmmm!
Gebruik je favoriete soort pasta en welke paddenstoel dan ook – de keuze is aan jou!
Gebruik je favoriete soort pasta en welke paddenstoel dan ook – de keuze is aan jou!
Dit gerecht bevat veel verzadigd vet door de ruime hoeveelheid boter (125g), volle slagroom (150ml) en Parmezaanse kaas. De basis van witte linguine levert relatief weinig vezels en voedingsstoffen vergeleken met een volkoren variant. Hoewel de oesterzwammen en bosui waardevolle groenten zijn, wegen ze qua hoeveelheid en gezondheidswaarde niet op tegen de grote hoeveelheden vet en geraffineerde koolhydraten, wat resulteert in een lage gezondheidsscore.
Energie | 819 kcal |
---|---|
Vetten | 42 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 25 g |
Koolhydraten | 92 g |
waarvan suikers | 6 g |
Vezels | 7 g |
Eiwitten | 22 g |
Zout | 0.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept