Uiringen op de bodem van de binnenpan. Even aangebakken kipfilet er bovenop. Een saus van tomatenblokjes, wijn, knoflook, wat verkruimelde kippenbouillon en peper uit de molen. Zes uurtjes zachtjes stoven op low of 4 uur op high. De saus wordt nadien verrijkt met olijven, kappertjes en bladpeterselie en geserveerd met pasta naar keuze.
In plaats van wijn kun je ook 100 ml kippenbouillon toevoegen (laat dan de verkruimelde bouillon achterwege).
Serveer met wat salade of extra rauwkost ernaast.
In plaats van wijn kun je ook 100 ml kippenbouillon toevoegen (laat dan de verkruimelde bouillon achterwege).
Serveer met wat salade of extra rauwkost ernaast.
Energie | 231 kcal |
---|---|
Vetten | 5.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 12.2 g |
waarvan suikers | 4.3 g |
Vezels | 2.5 g |
Eiwitten | 24.5 g |
Zout | 0.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept