Door tijdgebrek heb ik de uien, paprika en het vlees vooraf eens NIET gebakken. Toch een verrassende lekkere goulash op tafel.
De bloem zorgt ervoor dat de saus bindt.
* In plaats van de kerstomaatjes van Mutti kun je ook kiezen voor een blik gepelde tomaten, tomatenblokjes of tomato frito.
Roer er wat crème fraîche door i.p.v kookroom of bind het gerecht met een maizena papje.
Serveer eventueel met een frisse salade.
De bloem zorgt ervoor dat de saus bindt.
* In plaats van de kerstomaatjes van Mutti kun je ook kiezen voor een blik gepelde tomaten, tomatenblokjes of tomato frito.
Roer er wat crème fraîche door i.p.v kookroom of bind het gerecht met een maizena papje.
Serveer eventueel met een frisse salade.
Energie | 299 kcal |
---|---|
Vetten | 10.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.5 g |
Koolhydraten | 15.9 g |
waarvan suikers | 5.7 g |
Vezels | 2.7 g |
Eiwitten | 34.1 g |
Zout | 0.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept