Echt heel lekker en fijn om een aantal plakken in voorraad te hebben in de vriezer.
Een grotere ovenschaal kan ook. Pas in dat geval de oventijd aan want het gehaktbrood wordt dan lager. Laat goed afkoelen (desnoods een nacht in de koelkast) want als je het warm in plakken snijdt dan valt het uit elkaar. Door de aardappelen krijg je namelijk een zacht gehaktbrood. Doe er ook eens een paar eetlepels pindakaas door.
Een grotere ovenschaal kan ook. Pas in dat geval de oventijd aan want het gehaktbrood wordt dan lager. Laat goed afkoelen (desnoods een nacht in de koelkast) want als je het warm in plakken snijdt dan valt het uit elkaar. Door de aardappelen krijg je namelijk een zacht gehaktbrood. Doe er ook eens een paar eetlepels pindakaas door.
Energie | 269 kcal |
---|---|
Vetten | 16.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.2 g |
Koolhydraten | 13 g |
waarvan suikers | 8 g |
Vezels | 0.8 g |
Eiwitten | 16.1 g |
Zout | 2.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept