De groente van deze soep is allereerst in een beetje zonnebloemolie kort aangebakken en vervolgens apart op smaak gebracht met 2 steranijs. Dan de groente en groentebouillon voor 6 uur op low in de slowcooker. Ondertussen kook je verse balletjes en mihoen die samen de laatste 10 minuten van de kooktijd met snijselderij nog even verwarmd worden.
Gebruik groente die je lekker vindt.
Denk ook aan leftovers groente uit de koelkast.
Gebruik groente die je lekker vindt.
Denk ook aan leftovers groente uit de koelkast.
Energie | 235 kcal |
---|---|
Vetten | 11.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4 g |
Koolhydraten | 22.9 g |
waarvan suikers | 7.4 g |
Vezels | 4.6 g |
Eiwitten | 12.3 g |
Zout | 0.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept