Carnavals Carpaccio

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Al jaren is het traditie, dat we met onze beste vrienden naar de grote optocht gaan kijken. Vervolgens genieten we samen van een menu, dat gebaseerd is op dit kleurrijk, geel, groen en rode feest.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    10 min
  • Totaal
    20 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Benodigdheden

  • Pan
  • Snijplank
  • Mes

Bereiding

  1. Stap 1 Blancheer de reepjes paprika 2 minuten, spoel koud, laat uitlekken en zet afgedekt tot gebruik weg.
    1. paprika 12 reepjes
  2. Stap 2 Verdeel de carpaccio over 4 bordjes, bestrooi lichtjes met peper en een snufje zout.
    1. carpaccio 200 g
    2. peper
    3. zout
  3. Stap 3 Schik de 3 soorten reepjes paprika op de bordjes.
  4. Stap 4 Verdeel er de geitenkaas pareltjes en de pijnboompitjes overheen.
    1. geitenkaas zacht 0,5 bakje
    2. pijnboompitten 1,5 el
  5. Stap 5 Drizzel er de carpacciodressing over en serveer.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

De dressing voor over de carpaccio is op voorhand te maken evenals de reepjes paprika.

Ook lekker met een toefje rucola.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 84 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 3 maart 2025

Tip

De dressing voor over de carpaccio is op voorhand te maken evenals de reepjes paprika.

Ook lekker met een toefje rucola.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 375 kcal
Vetten 30.8 g
waarvan verzadigde vetzuren 9 g
Koolhydraten 9.5 g
waarvan suikers 7.3 g
Vezels 1.5 g
Eiwitten 16 g
Zout 0.4 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account