Zwiebelrostbraten of "entrecotes met uiensaus" leerden we kennen op wintersportvakantie in Oostenrijk. Het zijn oorspronkelijk dunne lapjes rundvlees met gebakken uien, beetje gebonden. Ik heb wat dikkere entrecotes gebruikt en de uiensaus met wat rode wijn verrijkt.
De entrecotes moeten nog rosé zijn van binnen. De precieze baktijd is moeilijk aan te geven. Ligt aan de dikte van de entrecotes.
Liever geen alcohol? Blus dan af met wat runderbouillon of runderfond.
De entrecotes moeten nog rosé zijn van binnen. De precieze baktijd is moeilijk aan te geven. Ligt aan de dikte van de entrecotes.
Liever geen alcohol? Blus dan af met wat runderbouillon of runderfond.
Energie | 397 kcal |
---|---|
Vetten | 26.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11.9 g |
Koolhydraten | 12.5 g |
waarvan suikers | 4.3 g |
Vezels | 1.7 g |
Eiwitten | 24.7 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept