Een gemakkelijk en zondags maaltje met een gemengde salade en röstirondjes.
Een beetje rosé zijn van binnen, lekker mals.
Serveer met groente en een vorm van aardappelen naar keuze.
Een beetje rosé zijn van binnen, lekker mals.
Serveer met groente en een vorm van aardappelen naar keuze.
Dit gerecht scoort een 6 omdat het een goede basis heeft met mager varkensvlees (varkenshaas) en champignons. De saus maakt het gerecht echter minder gezond. Het gebruik van zowel roomboter als kookroom zorgt voor een relatief hoog gehalte aan verzadigd vet. Daarnaast is de maaltijd vrij zout door het bouillonblokje en het extra toegevoegde zout. Door het te serveren met een flinke portie salade of extra groenten, zoals de tip terecht aangeeft, kun je de maaltijd wel een stuk gebalanceerder maken en is het een prima gerecht om af en toe van te genieten.
Energie | 316 kcal |
---|---|
Vetten | 18.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.2 g |
Koolhydraten | 5.1 g |
waarvan suikers | 3.9 g |
Vezels | 1.1 g |
Eiwitten | 28.9 g |
Zout | 0.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept