Voor deze Turkse pizza maak je een grove tapenade van paprika, knoflook, rode ui, peterselie en tomaat. Deze tapenade wordt met kruiden op smaak gemaakt en door gehakt gekneed. Wraps worden ermee belegd en verdwijnen 10-15 minuten in de oven. Vervolgens belegd met rauwkost naar smaak en met knoflooksaus gegarneerd.
Extra lekker met een pittige streep sriracha en de slanke knoflooksaus.
Gemakkelijk op voorhand te maken. Tien tot 15 minuten in de oven, even afwerken en smullen maar.
Eet 'm zo of rol 'm op.
Extra lekker met een pittige streep sriracha en de slanke knoflooksaus.
Gemakkelijk op voorhand te maken. Tien tot 15 minuten in de oven, even afwerken en smullen maar.
Eet 'm zo of rol 'm op.
Energie | 309 kcal |
---|---|
Vetten | 16.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.1 g |
Koolhydraten | 27.3 g |
waarvan suikers | 5.9 g |
Vezels | 6.4 g |
Eiwitten | 14.3 g |
Zout | 1.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept