Een gemakkelijk stoofje met kippendijen, groente en aardappeltjes gestoofd in bouillon en op smaak gemaakt met mosterd en wat crème fraîche voor een smaakvol en romig geheel.
Dit is een stoofje, dat geheel kan worden voorbereid en naderhand opgewarmd. Wordt zelfs lekkerder wanneer de smaken de kans krijgen om in te trekken.
Schil de aardappeltjes als je dat lekkerder vindt.
Bind de saus eventueel met een maizenapapje of allesbinder.
Dit is een stoofje, dat geheel kan worden voorbereid en naderhand opgewarmd. Wordt zelfs lekkerder wanneer de smaken de kans krijgen om in te trekken.
Schil de aardappeltjes als je dat lekkerder vindt.
Bind de saus eventueel met een maizenapapje of allesbinder.
Energie | 507 kcal |
---|---|
Vetten | 25.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.3 g |
Koolhydraten | 48.8 g |
waarvan suikers | 8.7 g |
Vezels | 7.5 g |
Eiwitten | 21 g |
Zout | 0.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept