Kipfilet stukjes met rode peper, sjalot en knoflook en vervolgens de ijsbergsla erbij. De smaak komt van toevoeging van sesamolie, sojasaus en oestersaus. En vervolgens beslist niet langer wokken dan totdat de ijsbergsla iets geslonken is, maar zijn knapperigheid behoudt. Geserveerd met limoenrijst een zalige combinatie, snel en gemakkelijk.
Dit gerecht is heel snel klaar. Belangrijk, om eerst de rijst te koken en alles schoon en gesneden klaar te zetten.
Lekker met wat verse koriander of peterselie, als je niet van koriander houdt.
Dit gerecht is heel snel klaar. Belangrijk, om eerst de rijst te koken en alles schoon en gesneden klaar te zetten.
Lekker met wat verse koriander of peterselie, als je niet van koriander houdt.
Energie | 548 kcal |
---|---|
Vetten | 20.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.8 g |
Koolhydraten | 60.1 g |
waarvan suikers | 4.4 g |
Vezels | 3.4 g |
Eiwitten | 30.8 g |
Zout | 3.6 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Dank je wel groeten Agnes