Dit snelle recept met orzo (risoni) is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke twist dankzij de romige geitenkaas die erdoorheen wordt geroerd. De milde smaak van geitenkaas met een licht zuurtje past perfect bij de mediterrane smaken in dit risotto-achtige gerecht. Ideaal voor als je weinig tijd hebt maar wel iets bijzonders op tafel wilt zetten!
Sla de basilicum niet over, het geeft een frisse smaak aan het gerecht.
Gebruik pasta-kookwater om de saus romiger te maken.
Sla de basilicum niet over, het geeft een frisse smaak aan het gerecht.
Gebruik pasta-kookwater om de saus romiger te maken.
Energie | 452 kcal |
---|---|
Vetten | 17 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6 g |
Koolhydraten | 61 g |
waarvan suikers | 9 g |
Vezels | 6 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | 3.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept