Hongaarse Goulash is een heerlijke stoofpot van rundvlees met een rijke, gekruide bouillon. Serveer dit met een stuk brood om te dippen in de bouillon.
Deze Hongaarse Goulash scoort een 7 dankzij de ruime hoeveelheid groenten zoals ui, wortel en aardappel, en het magere rundvlees dat voor eiwitten zorgt. Hoewel de boter, bloem, en de runderbouillon (die zout kan bevatten) samen met het toegevoegde zout aandachtspunten zijn, blijft het een voedzame en vullende maaltijd, vooral als men kiest voor een zoutarme bouillon.
Energie | 427 kcal |
---|---|
Vetten | 24 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9 g |
Koolhydraten | 26 g |
waarvan suikers | 4 g |
Vezels | 5 g |
Eiwitten | 25 g |
Zout | 1.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept