Amerikaanse Macaroni Goulash

(Nog geen beoordelingen)

Deze variant van goulash met macaroni biedt een twist aan het traditionele Hongaarse gerecht, door het te combineren met macaroni. Het is een eenvoudige, maar smaakvolle maaltijd die zeker bij iedereen in de smaak zal vallen, ideaal voor een gezellig familiediner.

  • Voorbereiding
    8 min
  • Bereiding
    27 min
  • Totaal
    35 min
Macaroni Goulash
Macaroni goulash, een comfort food klassieker, combineert de rijke smaken van de traditionele Hongaarse goulash met de geliefde eenvoud van pasta voor een hartverwarmende, familievriendelijke maaltijd.

Ingrediënten

Aantal porties:
8

Bereiding

  1. Stap 1 Verhit olijfolie in een grote gietijzeren pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak al roerend voor 3 minuten.
  2. Stap 2 Voeg vervolgens het gehakt toe en bak rul. Ongeveer 5 minuten. Voeg dan de knoflook toe en bak nog eens 3 minuten. Roer regelmatig door.
  3. Stap 3 Voeg nu het water, tomatensaus, tomatenblokjes, sojasaus, Italiaanse kruiden, zout en de laurierblaadjes toe. Breng zachtjes aan de koek en dek af. Laat 5 minuten sudderen en roer halverwege door.
  4. Stap 4 Roer de ongekookte macaroni erdoor. Dek af en laat sudderen op middelhoog vuur tot de pasta zacht is. 11 tot 13 minuten. Roer af en toe door.
  5. Stap 5 Haal van het vuur, verwijder de laurierblaadjes en serveer.

Tip

Lekker om te garneren met bijvoorbeeld Parmezaanse kaas.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 567 keer bekeken
  • 4 keer bewaard
  • 17 maart 2024

Tip

Lekker om te garneren met bijvoorbeeld Parmezaanse kaas.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 476 kcal
Vetten 26 g
waarvan verzadigde vetzuren 10 g
Koolhydraten 32 g
waarvan suikers g
Vezels 4 g
Eiwitten 27 g
Zout 3.7 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account