Dit recept voor kung pao shrimp is een heerlijke mix van zoete en hartige smaken gecombineerd met malse garnalen, pinda's en gebakken groenten. Het gerecht is ideaal voor een snelle maaltijd en kan binnen 30 minuten op tafel staan. Lekker om te serveren met rijst.
Bewaar restjes tot 2 dagen in de koelkast in een luchtdichte verpakking. Verwarm ze opnieuw op laag vuur.
Garnalen kunnen snel te gaar worden. Ze zijn klaar als de garnalen ondoorzichtig worden met roze en rode tinten.
Bewaar restjes tot 2 dagen in de koelkast in een luchtdichte verpakking. Verwarm ze opnieuw op laag vuur.
Garnalen kunnen snel te gaar worden. Ze zijn klaar als de garnalen ondoorzichtig worden met roze en rode tinten.
Energie | 245 kcal |
---|---|
Vetten | 15 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2 g |
Koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 7 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 15 g |
Zout | 3.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept