De "Echte" volgen een andere keer. Riefkeukskes of zoals onze Oosterburen zeggen......Reibekuchen zijn aardappelkoekjes in olie gebakken met kruiden. Heerlijk bij de warme maaltijd of als warm, hartig hapje tussendoor. Momenteel zie je op elke kerstmarkt wel mensen in een rij voor een kraampje staan om zo'n warme hartige snack te bemachtigen :)
Warm het lekkerste.
Handig om een koekje als proef te maken, zodat je kunt bepalen of er nog wat smaakmakers kunnen worden toegevoegd.
Serveer ze als bijgerecht bij de warme maaltijd of als snack met een dotje crème fraîche en wat bieslook. Of op een buffet.
Maak ze zo dun mogelijk.
Warm het lekkerste.
Handig om een koekje als proef te maken, zodat je kunt bepalen of er nog wat smaakmakers kunnen worden toegevoegd.
Serveer ze als bijgerecht bij de warme maaltijd of als snack met een dotje crème fraîche en wat bieslook. Of op een buffet.
Maak ze zo dun mogelijk.
Energie | 545 kcal |
---|---|
Vetten | 17.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.7 g |
Koolhydraten | 80.4 g |
waarvan suikers | 7.5 g |
Vezels | 6.3 g |
Eiwitten | 16.6 g |
Zout | 0.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept