Dit Thais rundvlees heeft maar weinig ingrediënten en is verrassend smaakvol. Ondanks wat ketjap, vissaus, gember en knoflook en wat pit van gedroogde pepertjes is dit gerecht een explosie aan smaak. Puur het vlees en aan te vullen met groente en rijst naar keuze.
Heb je geen vissaus, dan kun je dat vervangen door sojasaus (groene dop) .
Sereh kun je vervangen door 2 theelepels vers geperst citroensap en ongeveer 1/2 theelepel geraspte zest van citroen.
Saus nog te dun? Voeg wat allesbinder of een maizenapapje toe.
Heb je geen vissaus, dan kun je dat vervangen door sojasaus (groene dop) .
Sereh kun je vervangen door 2 theelepels vers geperst citroensap en ongeveer 1/2 theelepel geraspte zest van citroen.
Saus nog te dun? Voeg wat allesbinder of een maizenapapje toe.
Energie | 287 kcal |
---|---|
Vetten | 17.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.7 g |
Koolhydraten | 10.6 g |
waarvan suikers | 6.4 g |
Vezels | 0.9 g |
Eiwitten | 22.2 g |
Zout | 3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept