Een ovenschaal wordt met ontbijtspek of bacon belegd. Het vijfde eitje losgeklopt met een scheutje kookroom, geknipte bieslook en wat peper uit de molen. Vier eitjes in de schaal en het losgeklopt eitje eroverheen. Kaas naar keus erover en de oven maakt het af. Zie tip betreffende de dooier.
Kijk zelf even hoe "hard" je de dooier wil hebben. Dan mag het gerecht minder lang in de oven, als de kaas maar een lekker bruin kleurtje gekregen heeft.
Lekker als hoofdgerecht bij een broodje een geroosterde boterham met soep vooraf en een toetje na.
Kijk zelf even hoe "hard" je de dooier wil hebben. Dan mag het gerecht minder lang in de oven, als de kaas maar een lekker bruin kleurtje gekregen heeft.
Lekker als hoofdgerecht bij een broodje een geroosterde boterham met soep vooraf en een toetje na.
Energie | 473 kcal |
---|---|
Vetten | 37.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13.7 g |
Koolhydraten | 1.4 g |
waarvan suikers | 0.5 g |
Vezels | 0.2 g |
Eiwitten | 30.9 g |
Zout | 2.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept