In de bruine bonensoep zitten stukjes rundvlees en gehaktballetjes. De soep is een beetje pittig door de Spaanse peper. Kruidig door de kerrie madras. Lekker met gebakken uien, knoflook, prei, paprika en tomatenblokjes. Een heerlijke soep voor kille dagen.
De soep is nog lekkerder als je de soep een dag tevoren maakt.
De soep kan goed worden ingevroren.
De soep kan ook in de slowcooker worden gemaakt. Nadat alles gebakken is, overige ingrediënt toevoegen en plm. 4 à 5 uur in de slowcooker op low. Je kunt ook alles tegelijk in de slowcooker doen maar dan wordt de smaak van de soep iets anders.
De soep is nog lekkerder als je de soep een dag tevoren maakt.
De soep kan goed worden ingevroren.
De soep kan ook in de slowcooker worden gemaakt. Nadat alles gebakken is, overige ingrediënt toevoegen en plm. 4 à 5 uur in de slowcooker op low. Je kunt ook alles tegelijk in de slowcooker doen maar dan wordt de smaak van de soep iets anders.
Energie | 806 kcal |
---|---|
Vetten | 23.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.6 g |
Koolhydraten | 98.3 g |
waarvan suikers | 8.7 g |
Vezels | 36.9 g |
Eiwitten | 36.9 g |
Zout | 4.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept