Bij deze manier van risotto koken wordt je geduld niet op de proef gesteld. Deze variant is daarom aantrekkelijk en hoef je geen bouillon in beetjes toe te voegen, totdat de risotto het vocht heeft opgenomen. De bouillon gaat in z'n geheel bij de risotto . De warmtebron en af en toe eens roeren is alles. De spinazie en de peen erdoor en klaar.
Voeg eventueel een sliertje room toe. Garneer met een plakje citroen.
Liever geen garnalen pellen? Kies dan voor voorgekookte grote garnalen en warm ze even op.
Voeg eventueel een sliertje room toe. Garneer met een plakje citroen.
Liever geen garnalen pellen? Kies dan voor voorgekookte grote garnalen en warm ze even op.
Energie | 498 kcal |
---|---|
Vetten | 3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.6 g |
Koolhydraten | 97.5 g |
waarvan suikers | 5.1 g |
Vezels | 5.2 g |
Eiwitten | 20.9 g |
Zout | 1.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept