Hutspot met rundvlees uit de Slow-cooker

(Nog geen beoordelingen)

Heerlijk eenpansgerecht. Ik vind hutspot vooral lekker met rundvlees maar dat los maken is zoveel werk dus waarom niet bij elkaar in deze zalige combi.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    8 uur
  • Totaal
    8 uur 10 min

Ingrediënten

Aantal porties:
3

Benodigdheden

  • Thee ei
  • Slowcooker

Bereiding

  1. Stap 1 Snij de sukade in stukjes en kruid dit met rundvleeskruiden. Bak dit even voor in een pan tot het bruin is.
  2. Stap 2 Doe het water onderin de Slow-cooker.
  3. Stap 3 Voeg het gebakken vlees toe aan de slowcooker.
  4. Stap 4 Doe de Laurierblaadjes en kruidnagels in een thee ei en leg deze tussen het vlees.
  5. Stap 5 Doe dan de stamppot aardapelen in de Slow-cooker.
  6. Stap 6 En daarboven op de hutspot groenten.
  7. Stap 7 Zet de Slow-cooker aan op Low voor 8 uur.
  8. Stap 8 Haal na de kooktijd het thee ei uit de pan en stamp voorzichtig alles door elkaar met een plastic stamper. Roer alles nog even door. Eet smakelijk !

Tip

Heb je geen thee ei dan kun je ook de kruidnagels in de Laurierblaadjes prikken om zo ze makkelijker terug te vinden op het einde.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 85 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 17 november 2024

Tip

Heb je geen thee ei dan kun je ook de kruidnagels in de Laurierblaadjes prikken om zo ze makkelijker terug te vinden op het einde.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 518 kcal
Vetten 14.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 5.6 g
Koolhydraten 78.2 g
waarvan suikers 17.7 g
Vezels 14.4 g
Eiwitten 21.5 g
Zout 0.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account