Stamppot boerenkool uit de Slow-cooker

(Nog geen beoordelingen)

Lekker makkelijke stamppot uit de Slow-cooker.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    7 uur 30 min
  • Totaal
    7 uur 35 min

Ingrediënten

Aantal porties:
3

Benodigdheden

  • Slowcooker
  • Plastic stamper

Bereiding

  1. Stap 1 Doe het water onderin de Slow-cooker.
  2. Stap 2 Bak de spekjes uit.
  3. Stap 3 Doe de aardappels in de Slow-cooker.
  4. Stap 4 Doe daarbovenop de boerenkool.
  5. Stap 5 Voeg de spekjes aan de Slow-cooker toe en verkruimel het bouillonblokje eroverheen roer deze en de spekjes een beetje door de boerenkool.
  6. Stap 6 Leg de saucijsjes op de boerenkool.
  7. Stap 7 Zet de Slow-cooker aan op low voor 7,5 uur.
  8. Stap 8 Haal na de kooktijd de saucijsjes uit de pan en stamp met een plastic stamper de boerenkool tot 1 massa.

Tip

Je kunt de saucijsjes ook vervangen door rookworst dan is je gerecht met 5 uurtjes op low klaar.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 200 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 17 november 2024

Tip

Je kunt de saucijsjes ook vervangen door rookworst dan is je gerecht met 5 uurtjes op low klaar.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 844 kcal
Vetten 51.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 17.5 g
Koolhydraten 64.4 g
waarvan suikers 11.3 g
Vezels 10.1 g
Eiwitten 45.9 g
Zout 7.8 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account