Deze misosoep zit vol hartige smaken. Voeg meer dashi toe aan de soep als je een sterkere bouillon wilt. Je kunt gele, witte of rode misopasta gebruiken voor deze soep. Gele miso is zoet en romig, rode miso is sterker en zouter.
Dashi is een basisbouillon uit de Japanse keuken die gemaakt wordt door gedroogd zeewier en gedroogde bonito (vis) te koken. Dashi korrels worden verkocht in handige potjes of zakjes en variëren in sterkte.
Dashi is een basisbouillon uit de Japanse keuken die gemaakt wordt door gedroogd zeewier en gedroogde bonito (vis) te koken. Dashi korrels worden verkocht in handige potjes of zakjes en variëren in sterkte.
Energie | 63 kcal |
---|---|
Vetten | 2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 5 g |
waarvan suikers | 2 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 6 g |
Zout | 1.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept