Deze soep verraste ons door de heerlijke smaak. Halve paprika en tomaten die op moesten. Dat moest een soep worden maar anders dan anders. Beetje experimenteren en deze heerlijke soep kwam eruit. Lekker met Indische gebakken uitjes.
Ontvel de tomaten door ze bij de kroon wat in te snijden en er kokend water over te gieten. Laat dit even staan en spoel ze dan af met koud water. Het velletje gaat er gemakkelijk af.
Voor het schillen van de paprika gebruik ik een dunschiller.
In plaats van de kant-en-klare Indische gebakken uitjes zijn zelf gebakken uienringen ook lekker en leuk op de soep.
Ontvel de tomaten door ze bij de kroon wat in te snijden en er kokend water over te gieten. Laat dit even staan en spoel ze dan af met koud water. Het velletje gaat er gemakkelijk af.
Voor het schillen van de paprika gebruik ik een dunschiller.
In plaats van de kant-en-klare Indische gebakken uitjes zijn zelf gebakken uienringen ook lekker en leuk op de soep.
Energie | 119 kcal |
---|---|
Vetten | 7.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.2 g |
Koolhydraten | 11.3 g |
waarvan suikers | 6.7 g |
Vezels | 2.7 g |
Eiwitten | 3.6 g |
Zout | 2.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept