Deze lekkere Mediterrane gehaktsaus heb ik gemaakt met rundergehakt, rode wijn, Provençaalse kruiden, tomaten en kappertjes.
Ik bak de tomatenpuree altijd even mee om het ergste zuur weg te nemen. Ook bak ik het laurierblaadje even mee, dat komt de smaak ten goede.
Het schepje suiker of honing haalt ook de smaak van de saus op.
Lekker met een eenvoudige groene salade.
Ik bak de tomatenpuree altijd even mee om het ergste zuur weg te nemen. Ook bak ik het laurierblaadje even mee, dat komt de smaak ten goede.
Het schepje suiker of honing haalt ook de smaak van de saus op.
Lekker met een eenvoudige groene salade.
Energie | 785 kcal |
---|---|
Vetten | 26.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.9 g |
Koolhydraten | 88.1 g |
waarvan suikers | 4.9 g |
Vezels | 4.6 g |
Eiwitten | 29.7 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept