Deze heerlijke kip enchilada soep wordt langzaam gegaard in de slowcooker voor een smakelijke en hartverwarmende maaltijd. Garneer de soep met verkruimelde maïstortillachips, geraspte kaas, of fijngesneden bosuitjes voor extra smaak.
Gebruik verse koriander voor het beste resultaat. Gedroogde koriander kan ook als alternatief worden gebruikt.
Garneer de soep met je favoriete toppings zoals kaas, tortillachips of een eetlepel zure room.
Gebruik verse koriander voor het beste resultaat. Gedroogde koriander kan ook als alternatief worden gebruikt.
Garneer de soep met je favoriete toppings zoals kaas, tortillachips of een eetlepel zure room.
Deze kippensoep is een goede bron van magere eiwitten dankzij de kipfilet en levert ook groenten zoals maïs en tomaat. Het grote nadeel is echter het waarschijnlijk zeer hoge zoutgehalte. Dit komt door de combinatie van ingeblikte ingrediënten, bouillon, enchiladasaus en de ruime hoeveelheid toegevoegd zout, wat de algehele gezondheidsscore significant verlaagt.
Energie | 186 kcal |
---|---|
Vetten | 3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 23 g |
waarvan suikers | 6 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 18 g |
Zout | 2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept