Vegan Parmezaanse Kaas

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deze veganistische Parmezaanse kaas is snel en eenvoudig te maken met slechts vier ingrediënten. Het is de perfecte plantaardige aanvulling om een heerlijke, zoute smaak aan je gerechten toe te voegen. Strooi het over salades of pasta voor extra smaak!

  • Voorbereiding
    5 min
  • Totaal
    5 min

Ingrediënten

Aantal porties:
1

Benodigdheden

  • Kleine keukenmachine

Bereiding

  1. Stap 1 Doe alle ingrediënten in een kleine keukenmachine en maal tot een kruim.
  2. Stap 2 Gebruik de kaas om te strooien over je favoriete pasta's, pizza's, ovenschotels of salades!
  3. Stap 3 Bewaar het oor maximaal 2 weken in een luchtdichte verpakking in de koelkast.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 416 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 3 oktober 2024

Voedingswaarden

Per portie
8 / 10
Slimme smaakmaker

Deze veganistische Parmezaanse kaas is een goede en gezonde keuze, vooral als plantaardig alternatief voor kaas. De basis van rauwe cashewnoten levert gezonde onverzadigde vetten, eiwitten en belangrijke mineralen. Edelgistvlokken voegen niet alleen een hartige, kazige smaak toe, maar zijn ook een uitstekende bron van B-vitaminen. Omdat je dit product meestal in kleine hoeveelheden als smaakmaker over gerechten strooit, blijven de calorieën en het zoutgehalte per portie beperkt. Het is een slimme en voedzame manier om extra smaak en voedingswaarde aan je maaltijden toe te voegen.

Energie 49 kcal
Vetten 3.8 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.7 g
Koolhydraten 2.9 g
waarvan suikers 0.4 g
Vezels 0.4 g
Eiwitten 1 g
Zout 0.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account