Vegan Parmezaanse Kaas

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deze veganistische Parmezaanse kaas is snel en eenvoudig te maken met slechts vier ingrediënten. Het is de perfecte plantaardige aanvulling om een heerlijke, zoute smaak aan je gerechten toe te voegen. Strooi het over salades of pasta voor extra smaak!

  • Voorbereiding
    5 min
  • Totaal
    5 min

Ingrediënten

Aantal porties:
1

Benodigdheden

  • Kleine keukenmachine

Bereiding

  1. Stap 1 Doe alle ingrediënten in een kleine keukenmachine en maal tot een kruim.
  2. Stap 2 Gebruik de kaas om te strooien over je favoriete pasta's, pizza's, ovenschotels of salades!
  3. Stap 3 Bewaar het oor maximaal 2 weken in een luchtdichte verpakking in de koelkast.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 252 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 3 oktober 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 49 kcal
Vetten 3.8 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.7 g
Koolhydraten 2.9 g
waarvan suikers 0.4 g
Vezels 0.4 g
Eiwitten 1 g
Zout 0.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account