Deze zelfgemaakte krokante gebakken vissticks zijn heerlijk, gemakkelijk te maken en zitten boordevol eiwitten. Ze zijn een gezonde keuze voor zowel kinderen als volwassenen en geven een nostalgisch gevoel terug naar de klassieke vissticks. Serveer ze met je favoriete dipsauzen voor een lekkere maaltijd.
Probeer kabeljauwfilets te krijgen die minstens 1,5 tot 2 centimeter dik zijn.
Om in te vriezen: leg de gebakken, afgekoelde vissticks op een bakplaat. Vries ze in op de bakplaat en verplaats ze naar een vriesbestendige zak wanneer ze bevroren zijn.
Probeer kabeljauwfilets te krijgen die minstens 1,5 tot 2 centimeter dik zijn.
Om in te vriezen: leg de gebakken, afgekoelde vissticks op een bakplaat. Vries ze in op de bakplaat en verplaats ze naar een vriesbestendige zak wanneer ze bevroren zijn.
Energie | 255 kcal |
---|---|
Vetten | 3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 21 g |
waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 32 g |
Zout | 1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept