Deze gnocchi met tomatensaus is een eenvoudige eenpansmaaltijd. Het gerecht wordt verrijkt met gesmolten parmezaan en mozzarella, waardoor het extra lekker wordt.
Er is geen noodzaak om de gnocchi voor te koken. Het zal koken in de saus.
De saus is bedoeld om vrij dik te zijn. Voeg nog een scheutje kippenbouillon of wijn toe als je merkt dat het te droog wordt voordat de gnocchi gaar is,
Er is geen noodzaak om de gnocchi voor te koken. Het zal koken in de saus.
De saus is bedoeld om vrij dik te zijn. Voeg nog een scheutje kippenbouillon of wijn toe als je merkt dat het te droog wordt voordat de gnocchi gaar is,
Energie | 364 kcal |
---|---|
Vetten | 14 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7 g |
Koolhydraten | 48 g |
waarvan suikers | 4 g |
Vezels | 4 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept