Deze heerlijke panzanella salade is eenvoudig te maken en barst van de frisse zomersmaken. Zo maak je je eigen klassieke Toscaanse brood- en tomatensalade die perfect is als zomerse maaltijd.
Gebruik zelfgemaakte croutons voor de beste smaak en textuur.
Kies de rijpste, zoetste tomaten die beschikbaar zijn.
Wees voorzichtig bij het mengen van de salade, om te voorkomen dat je de croutons beschadigd.
Laat de salade indien mogelijk even rusten voor de beste smaak.
Gebruik zelfgemaakte croutons voor de beste smaak en textuur.
Kies de rijpste, zoetste tomaten die beschikbaar zijn.
Wees voorzichtig bij het mengen van de salade, om te voorkomen dat je de croutons beschadigd.
Laat de salade indien mogelijk even rusten voor de beste smaak.
Energie | 385 kcal |
---|---|
Vetten | 27.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.1 g |
Koolhydraten | 28.3 g |
waarvan suikers | 4.2 g |
Vezels | 3.3 g |
Eiwitten | 7.5 g |
Zout | 4.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept