Tja, dat klinkt wellicht een beetje oneerbiedig, maar de titel slaat slechts op een heel smakelijk gerecht, dat ook nog eens heel snel klaar is. Serveer het met rijst en een zoetzure salade van komkommer.
Proef. Je kunt eventueel wat sambal toevoegen voor wat meer pit.
Neem kipfilet i.p.v kippendij.
Lekker met wat kroepoek of gefrituurde uitjes.
Maak ze even zelf als je de Chili con carne kruiden niet in je verzameling kruiden hebt:
2 theelepels paprikapoeder;
1 theelepel knoflookpoeder;
1 theelepel komijnzaad gemalen;
1 theelepel kaneel gemalen;
½ theelepel koriander gemalen;
¼ theelepel chillies gemalen;
Snufje peper en zout.
Proef. Je kunt eventueel wat sambal toevoegen voor wat meer pit.
Neem kipfilet i.p.v kippendij.
Lekker met wat kroepoek of gefrituurde uitjes.
Maak ze even zelf als je de Chili con carne kruiden niet in je verzameling kruiden hebt:
2 theelepels paprikapoeder;
1 theelepel knoflookpoeder;
1 theelepel komijnzaad gemalen;
1 theelepel kaneel gemalen;
½ theelepel koriander gemalen;
¼ theelepel chillies gemalen;
Snufje peper en zout.
Energie | 646 kcal |
---|---|
Vetten | 19.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.3 g |
Koolhydraten | 97 g |
waarvan suikers | 27.9 g |
Vezels | 3.4 g |
Eiwitten | 19.8 g |
Zout | 4.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept