Corn dogs zijn een populaire Amerikaanse snack op kermissen en carnavals, maar je kunt ze ook eenvoudig thuis maken met een heerlijk honingbeslag. Deze corn dogs hebben een krokante buitenkant en een zachte maïsbrood binnenkant die de worst sappig houdt. Perfect als snack of als leuk gerecht voor het hele gezin.
Gebruik een hoog drinkglas en een trechter om knoeien met het beslag te voorkomen.
Luchtbellen veroorzaken barsten, draai de corn dogs bij het omhoog halen uit het beslag.
Gebruik fijn geel maïsmeel voor het beste resultaat.
Gebruik een hoog drinkglas en een trechter om knoeien met het beslag te voorkomen.
Luchtbellen veroorzaken barsten, draai de corn dogs bij het omhoog halen uit het beslag.
Gebruik fijn geel maïsmeel voor het beste resultaat.
Energie | 335 kcal |
---|---|
Vetten | 15 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4 g |
Koolhydraten | 41 g |
waarvan suikers | 8 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept