Eenvoudige dip van Feta en Hüttenkäse

(Nog geen beoordelingen)

Een snelle dip op basis van feta en Hüttenkäse. Lekker op een broodje bij de lunch of als borrelgarnituur met stukjes frisse groente.

  • Voorbereiding
    2 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    7 min

Ingrediënten

Aantal porties:
6

Benodigdheden

  • Staafmixer of keukenmachine
  • Koekenpan

Bereiding

  1. Stap 1 Maal de feta, Hüttenkäse en de olijfolie in de keukenmachine of met de staafmixer tot een smeuïge dip.
  2. Stap 2 Rooster ondertussen de pittenmix in een droge koekenpan en laat op keukenpapier koelen.
  3. Stap 3 Doe de dip in een schaaltje , strooi er de pittenmix over , slinger er wat olijfolie op en werk af met wat gemalen peper naar smaak.

Tip

Lekker met een grote variatie aan rauwe groente om mee te dippen.

Of als beleg op een broodje of een sneetje knäckebröd.

De hoeveelheid dip in het schaaltje op de foto is gebaseerd op 50 gram feta en 50 gram Hüttenkäse.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 167 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 7 september 2024

Tip

Lekker met een grote variatie aan rauwe groente om mee te dippen.

Of als beleg op een broodje of een sneetje knäckebröd.

De hoeveelheid dip in het schaaltje op de foto is gebaseerd op 50 gram feta en 50 gram Hüttenkäse.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 180 kcal
Vetten 14.9 g
waarvan verzadigde vetzuren 5.8 g
Koolhydraten 2.9 g
waarvan suikers 1 g
Vezels 0.2 g
Eiwitten 9.2 g
Zout 1.3 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account