Beetgaar gekookte sperziebonen met paprika, ui, knoflook en Italiaanse kruiden.
Ook lekker met oregano in plaats van Italiaanse kruiden.
Ook lekker met oregano in plaats van Italiaanse kruiden.
Dit bijgerecht is een gezonde keuze dankzij de overvloed aan groenten zoals sperziebonen, paprika, ui en knoflook, die rijk zijn aan vitamines, mineralen en vezels. De olijfolie levert gezonde onverzadigde vetten. De gezondheidsscore is een 8 omdat het gerecht overwegend heel gezond is, maar het gebruik van een kruidenbouillontablet (wat veel zout kan bevatten) en een kleine hoeveelheid roomboter (verzadigd vet) voorkomen een hogere score. Desondanks is het een voedzaam en smakelijk groentegerecht.
Energie | 96 kcal |
---|---|
Vetten | 6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.8 g |
Koolhydraten | 10.3 g |
waarvan suikers | 4.8 g |
Vezels | 3.3 g |
Eiwitten | 2.6 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept