Deze romige knoflook kip pasta is comfortfood op zijn best! Het gerecht is snel te bereiden met sappige stukjes kip en een zijdezachte saus vol knoflook en vers geraspte Parmezaanse kaas, perfect voor een gezellige doordeweekse avond.
Voeg aan het eind wat spinazie toe voor extra frisheid en vitaminen. Vergeet niet pastawater te bewaren. Het zetmeel hierin houdt de saus romig.
Maak deze romige knoflook kip pasta nog rijker door wat spek toe te voegen.
Dit pastagerecht is het lekkerst als het direct wordt geserveerd. Als je restjes over hebt, kun je ze opnieuw opwarmen in de magnetron. De textuur van de saus zal wel anders zijn.
Voeg aan het eind wat spinazie toe voor extra frisheid en vitaminen. Vergeet niet pastawater te bewaren. Het zetmeel hierin houdt de saus romig.
Maak deze romige knoflook kip pasta nog rijker door wat spek toe te voegen.
Dit pastagerecht is het lekkerst als het direct wordt geserveerd. Als je restjes over hebt, kun je ze opnieuw opwarmen in de magnetron. De textuur van de saus zal wel anders zijn.
Energie | 649 kcal |
---|---|
Vetten | 36 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 19 g |
Koolhydraten | 31 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 46 g |
Zout | 1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept