Zin in bami? Voor deze simpele bami goreng hoef je niet naar het Chinese restaurant. Je maakt ' m gewoon in een handomdraai lekker zelf.
Nog lekkerder om in de ochtenduren te maken en ' s avonds in de wok op te bakken.
Omdat dit gerecht wat weinig groente bevat heb ik er wat komkommersalade bij geserveerd.
Nog lekkerder om in de ochtenduren te maken en ' s avonds in de wok op te bakken.
Omdat dit gerecht wat weinig groente bevat heb ik er wat komkommersalade bij geserveerd.
Dit bamigerecht is een snelle maaltijd die eiwitten levert uit ham en ei, en het gebruik van bouillon met minder zout is een pluspunt. De hoeveelheid groenten in het gerecht zelf is echter wat beperkt en de mie is gemaakt van witte bloem. Om het voedzamer te maken, zou je extra groenten zoals paprika, wortel of taugé kunnen toevoegen en eventueel kiezen voor volkoren noedels.
Energie | 573 kcal |
---|---|
Vetten | 16.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.4 g |
Koolhydraten | 76.9 g |
waarvan suikers | 9.4 g |
Vezels | 3.7 g |
Eiwitten | 28.6 g |
Zout | 2.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept