Deze heerlijke gnocchi met romige saus, knapperige bacon en zoete erwten is een snel en gemakkelijk gerecht voor doordeweekse avonden. De gnocchi wordt knapperig gebakken in de pan en vervolgens gemengd met een romige kaassaus en krokante stukjes bacon. Een klassieker die in no-time op tafel staat!
Houd extra water bij de hand om de saus te verdunnen als deze te dik wordt.
Voeg verse of ontdooide diepvriesspinazie toe aan de pan na het bakken van de gnocchi voor wat extra groen.
Houd extra water bij de hand om de saus te verdunnen als deze te dik wordt.
Voeg verse of ontdooide diepvriesspinazie toe aan de pan na het bakken van de gnocchi voor wat extra groen.
Dit gerecht krijgt een gezondheidsscore van 4 op 10. De aanwezigheid van bacon en roomkaas maakt het relatief hoog in verzadigd vet en zout, terwijl de gnocchi voornamelijk koolhydraten levert. Ondanks de toevoeging van doperwten, die voor wat vezels en vitamines zorgen, is het gerecht calorierijk en niet optimaal uitgebalanceerd voor dagelijkse consumptie. Het is daarom eerder geschikt om er af en toe van te genieten.
Energie | 594 kcal |
---|---|
Vetten | 19 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9 g |
Koolhydraten | 79 g |
waarvan suikers | 4 g |
Vezels | 6 g |
Eiwitten | 26 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept